E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

     13 липня відбулась узгоджувальна зустріч начальника відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б. Мусієнка з представником трудового колективу ТОВ "Приватний дитиноцентрований заклад загальної середньої освіти I-III ступенів "Хаб скул" Н. Пайчук за участю трудового арбітра Л. Амелічевої.
  Під час зустрічі обговорено причини виникнення конфліктної ситуації у закладі. Стан соціально-трудових відносин ускладнений через невиконання положень колективного договору та вимог законодавства про працю щодо своєчасності виплати заробітної плати. За інформацією Н. Пайчук заробітна плата педагогічним працівникам виплачується невчасно, крім того, не надано щорічні основні відпустки.
   Начальник Відділення надав рекомендації щодо усунення розбіжностей між сторонами та роз'яснення положень законодавства про працю щодо оплати праці, надання відпусток педагогічним працівникам та порядку вступу у колективний трудовий спір (конфлікт) відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".
    Насамкінець зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою вирішення конфліктної ситуації у правовому руслі.