E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   VOL2107202017 липня у відділенні НСПП у Волинській області (Відділення) відбулась робоча зустріч начальника Відділення В. Демидюка з трудовим арбітром НСПП В. Дячуком, під час якої обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах, в установах та організаціях міста Володимир-Волинський.
    В. Дячук поінформував, що загострення стану СТВ спостерігається лише у філії "Володимир-Волинська дорожньо-експлуатаційна дільниця" ДП "Волинський облавтодор", де існує заборгованість із виплати заробітної плати.
     У свою чергу начальник Відділення повідомив, що філію "Володимир-Волинська дорожньо-експлуатаційна дільниця" ДП "Волинський облавтодор" внесено до Бази даних підприємств, що відзначаються підвищеним рівнем конфліктогенності. Фахівцями Відділення здійснюється моніторинг стану СТВ на підприємстві, скеровано відповідні рекомендації керівництву та надаються правові роз'яснення голові профкому філії.
    В. Демидюк зазначив, що важливим напрямом роботи НСПП є підвищення рівня правової культури учасників СТВ з метою врегулювання розбіжностей між сторонами виключно у рамках правового поля.
   За результатами робочої зустрічі окреслено подальші спільні заходи щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів). Наголошено на необхідності моніторингу стану СТВ на конфліктогенних підприємствах області з метою своєчасного реагування на його погіршення. Підкреслено важливість дотримання сторонами СТВ положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" при вирішенні конфліктних питань.