E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

   04 вересня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Закарпатській області (Відділення) І. Палка з головою Воловецької районної організації профспілки працівників охорони здоров'я О. Копельчак.
   О. Копельчак повідомила про невиплачену заробітну плату найманим працівникам КНП "Воловецька центральна районна лікарня Воловецької районної ради" за частину липня та серпень п.р., що зумовлено недостатнім фінансуванням системи охорони здоров'я, особливо в умовах пандемії.
  Голова районної профспілки також поінформувала, що наймані працівники, у разі подальшого зростання боргів, розглядатимуть можливість вступу в колективний трудовий спір (конфлікт) з адміністрацією закладу.
    У свою чергу начальник Відділення І. Палко поінформував, що конфліктна ситуація на КНП "Воловецька центральна районна лікарня Воловецької районної ради" перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) з 03 вересня 2020 року.
   Розбіжності між сторонами соціально-трудових відносин спричинені невиконанням вимог законодавства про працю в частині нормування та оплати праці.
   Фахівцями Відділення надано необхідні роз'яснення та рекомендації відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" трудовому колективу та адміністрації закладу.
   І. Палко та О. Копельчак домовилися про подальшу співпрацю та обмін інформацією з метою недопущення подальшого загострення стану соціально-трудових відносин на КНП "Воловецька центральна районна лікарня Воловецької районної ради".