E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
     У межах повноважень відділення НСПП в Одеській області (Відділення) з 26.01.2018 вживає заходи, спрямовані на врегулювання конфліктної ситуації в Одеській філії ДП "Адміністрація морських портів України" (ДП "АМПУ"), причиною виникнення якої стали розбіжності між сторонами соціально-трудових відносин (СТВ) щодо зміни існуючих соціально-економічних умов праці та виробничого побуту.
     Так, 2 жовтня відбулась узгоджувальна зустріч головного спеціаліста (Відділення) Г. Козак з представником профспілкового активу відомчого загону охорони морського порту служби морської безпеки (ЗОМП СМБ) Одеської філії ДП "АМПУ" К. Кравченком, під час якої обговорено стан СТВ у ЗОМП СМБ та шляхи врегулювання конфліктної ситуації.
    К. Кравченко поінформував, що адміністрація Одеської філії ДП "АМПУ" на загальних зборах трудового колективу повідомила про оптимізацію штату на підприємстві, якою передбачено скорочення 360 штатних одиниць.
     Представник профспілкового активу зазначив, що впровадження проекту оптимізації штату може призвести до негативних наслідків у господарській діяльності прибуткового державного підприємства та погіршення стану СТВ у трудовому колективі.
  Під час зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої взаємодії та своєчасного інформування про ускладнення стану СТВ у філії задля оперативного реагування та недопущення проведення несанкціонованих акцій соціального протесту.
    Фахівці Відділення й надалі здійснюватимуть моніторинг стану СТВ в Одеській філії ДП АМПУ та сприятимуть найшвидшому врегулюванню конфліктної ситуації.