E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

    05 жовтня начальник відділення НСПП в місті Києві та Київській області (Відділення) Д. Коцупал і головний спеціаліст сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Відділення М. Глухова, за запрошенням голови Київської обласної ради профспілок Л. Харченко, взяли участь у засіданні круглого столу, яке проводилось у Федерації професійних спілок України в рамках відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю.
     На порядок денний було винесено низку актуальних питань щодо завдань профспілкових організацій, зокрема, з розвитку соціального діалогу задля досягнення спільних домовленостей та прийняття узгоджених рішень його сторонами, регулювання трудових, економічних і соціальних відносин.
    Крім того, під час засідання жваво обговорювалось питання діяльності профспілок щодо захисту прав та інтересів працівників, збереження робочих місць в умовах пандемії.
   Д. Коцупал поінформував про співпрацю Відділення з Київською обласною радою профспілок, в межах укладеної Угоди, з метою стабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємствах, установах та організаціях області. Начальник Відділення наголосив на важливості своєчасного звернення до Відділення, у разі ускладнення стану соціально-трудових відносин у колективах, задля своєчасного врегулювання розбіжностей у рамках правового поля.