E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

20 листопада, за допомогою платформи ZOOM, відділенням НСПП в Хмельницькій області (Відділення) спільно з Хмельницьким університетом управління і права ім. Л. Юськова проведено навчальний семінар на тему: "Узагальнення досвіду НСПП у напрямі здійснення посередництва і примирення під час вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення здійснення соціального діалогу в Україні".
У семінарі взяли участь завідуючі інформаційно-консультаційними центрами НСПП, керівники юридичних відділів райдержадміністрацій та представники об'єднаних територіальних громад Хмельницької області.
Під час семінару учасників ознайомлено з результатами роботи Відділення за січень-жовтень 2020 року та практичним досвідом НСПП щодо здійснення посередництва і примирення у ході вирішення колективних трудових спорів (конфліктів). Разом з тим, розглянуто питання забезпечення здійснення соціального діалогу в Україні.
Учасники заходу взяли активну участь в обговоренні актуальних питань, обмінялись думками та надали пропозиції щодо підвищення ефективності роботи позаштатних інституцій, які враховуватимуться фахівцями Відділення у подальшій діяльності.
Насамкінець заходу в.о. начальника Відділення С. Паюк подякувала усім присутнім за активну участь та виразила сподівання на подальшу співпрацю. У свою чергу учасники висловили вдячність організаторам за ґрунтовний семінар.