E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
18 лютого відділенням НСПП в Запорізькій області (Відділення) проведено дистанційну нараду-семінар з трудовими арбітрами та незалежними посередниками НСПП.
Відповідно до порядку денного в.о.начальника Відділення О.Клепач поінформувала про результати роботи Відділення за 2020 та ознайомила з планом роботи НСПП на 2021 рік.
О. Клепач приділила особливу увагу вжитим Відділенням заходам щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), розвитку соціального діалогу, здійснення оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців.
Головний спеціаліст Відділення І. Дуднік поінформувала про стан і динаміку розвитку соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях Запорізької області у 2020 та з початку 2021 року.
Учасники наради-семінару взяли активну участь у обговоренні результатів роботи за 2020 рік і планових завдань на 2021 рік та надали свої пропозиції щодо вжиття заходів з метою поліпшення стану соціально-трудових відносин на підприємствах області.