E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

фото2218 лютого відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Сумській області (Відділення) А. Фролкова з головою ради Федерації організацій роботодавців Сумської області І. Тесленком.
Під час зустрічі сторони обговорили стан соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах області, які входять до складу відповідної організації роботодавців, питання соціально-економічного розвитку регіону, ефективного працевлаштування населення та стан укладення колективних договорів.
А. Фролков поінформував про завдання та повноваження Відділення. Також сторони обговорили стан СТВ на підприємствах, в установах, організаціях області, які перебувають на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
Під час зустрічі А. Фролков звернув увагу представника роботодавців щодо відповідальності сторін СТВ за ухилення від участі у переговорах щодо укладення, зміни чи доповнення колективного договору відповідно до статті 17 Закону України "Про колективні договори і угоди".
За результатом робочої зустрічі досягнуто домовленості стосовно подальшої співпраці та взаємного оперативного інформування щодо ускладнення стану СТВ на підприємствах області.