E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
У рамках Договору про співробітництво відділення НСПП в Харківській області (Відділення) активно співпрацює з Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця (ХНЕУ ім. С. Кузнеця). Зокрема, проводяться спільні конференції, фахівці Відділення читають лекції студентам університету, викладачі ХНЕУ беруть участь у нарадах-семінарах із представниками позаштатних інституцій НСПП.
Так, 06 травня начальник Відділення С. Лайков взяв участь в онлайн-конференції, що проводилась кафедрою державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця спільно з кафедрою теорії та практики управління факультету соціології і права Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського. На конференції були розглянуті питання удосконалення освітньої програми.
Під час заходу окрему увагу було приділено необхідності поглиблення знань студентів ХНЕУ ім. С. Кузнеця щодо розвитку соціально-трудових відносин та колективного захисту прав найманих працівників, обговорено перспективи подальшого проведення лекцій фахівцями Відділення.
У своєму виступі С. Лайков запевнив учасників заходу, що Відділення завжди готове до співпраці у напрямі підвищення рівня правової обізнаності слухачів, формування правових знань з питань застосування норм Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та Закону України "Про соціальний діалог в Україні".
У свою чергу, доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки ХНЕУ ім. С. Кузнеця Н. Гавкалова висловила вдячність за проведення фахівцями Відділення занять для студентів та за участь С. Лайкова у роботі екзаменаційної комісії із захисту дипломних робіт освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування" освітньо-професійної програми "Державна служба", а також, висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.