E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

IMG 20210518 101127118 травня начальник відділення НСПП в Житомирській області (Відділення) С. Лісневський взяв участь у першому засіданні Ради Федерації профспілок Житомирської області (ФПО).
На заході були присутні представники обласної державної адміністрації, керівники обласних органів виконавчої влади, об'єднання організацій роботодавців та члени Ради ФПО.
Під час засідання розглянуто питання збереження робочих місць та забезпечення трудових гарантій держслужбовців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в умовах реформи децентралізації влади та зміни адміністративно-територіального устрою.
У своєму виступі С. Лісневський зазначив, що Відділення, у межах повноважень, здійснює посередництво та сприяє вирішенню конфліктів між сторонами соціально-трудових відносин сфери державного управління у рамках правового поля, допомагає знаходити компромісні рішення та врегульовувати розбіжності при виникненні конфліктних ситуацій.
Крім того, начальник Відділення нагадав, що у другому півріччі поточного року закінчується термін дії свідоцтв про підтвердження репрезентативності об'єднань профспілок та роботодавців Житомирської області, та надав відповідні рекомендації і роз'яснення з питань підготовки необхідних документів для підтвердження репрезентативності.