E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

IMG 20210602 115450 223З метою підвищення рівня правової обізнаності сторін соціального діалогу відділення НСПП в Одеській області (Відділення) багато років активно співпрацює з вищими навчальними закладами Одеси, зокрема з Одеським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (ОРІДУ НАДУ).
Співпраця здійснюється відповідно до укладеного Договору про співробітництво між ОРІДУ НАДУ та Відділенням, яким передбачено навчально-методичне співробітництво за спорідненими напрямами роботи на факультативах і у Центрі підвищення кваліфікації кадрів, залучення викладачів до проведення заходів Відділення, залучення співробітників Відділення до навчального процесу (читання лекцій, проведення семінарських і практичних занять тощо).
Окрім цього, на базі Відділення проводиться стажування викладачів і слухачів навчального закладу, зокрема у березні-квітні п. р. пройшли стажування 8 викладачів кафедри державознавства і права ОРІДУ НАДУ (Кафедра).
Зокрема, з 01 березня по 01 червня під керівництвом начальника Відділення О. Шрамкова проходила стажування доцент Кафедри К. Ровинська, яка ознайомилась з повноваженнями та основними завданнями Національної служби посередництва і примирення, діючим законодавством про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення здійснення соціального діалогу, а також нормативно-правовими актами НСПП.
02 червня відбулась робоча зустріч начальника Відділення О. Шрамкова із завідувачем Кафедри, професором В. Марущаком, який є трудовим арбітром НСПП, та доцентом Кафедри К. Ровинською, під час якої обговорено перспективи розвитку соціально-трудових відносин в області.
Зокрема, О. Шрамков ознайомив з результатами діяльності Відділення за І квартал та наголосив на необхідності подальшого співробітництва з метою підвищення рівня правової культури сторін соціального діалогу, формування необхідних знань у майбутніх спеціалістів щодо врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин відповідно до чинного законодавства України.
За результатами зустрічі заплановано низку спільних заходів, зокрема залучення фахівців Відділення до навчального процесу і участь викладачів кафедри у заходах Відділення.