E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
25 червня, у рамках угоди про співпрацю, відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Полтавській області (Відділення) О. Атаманюк із завідувачем кафедри управління персоналом і економіки праці Полтавського університету економіки і торгівлі, доктором економічних наук, професором Т. Костишиною.
Під час зустрічі підсумовано результати роботи по реалізації положень угоди про співпрацю, зокрема щодо проведення для студентів семінарів, тренінгів, круглих столів, лекцій з питань вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), зниження рівня соціального напруження та стабілізації стану соціально-трудових відносин у колективах підприємств; обміну відповідними інформаційними, довідковими і методичними матеріалами тощо.
Крім того, обговорено проведення подальших спільних заходів, зокрема, спільного круглого столу із залученням соціальних партнерів, під час якого обговорюватимуться переваги, проблеми, перспективи взаємодії профспілок та роботодавців. Також, визначено теми лекцій для студентів університету, які ґрунтуватимуться на положеннях Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та Закону України "Про соціальний діалог в Україні", і у яких висвітлюватиметься практика вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) на Полтавщині.
Наприкінці зустрічі сторони домовились щодо подальшої співпраці, спрямованої на підвищення рівня правової освіти студентів університету.