E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 

В. Драгомерецька, головний спеціаліст відділення НСПП в Черкаській області

20 лютого 2017 року начальник відділення НСПП в Черкаській області (далі – Відділення) С. Власенко взяв участь у нараді профспілкового активу області, яка проходила у приміщенні Федерації профспілок Черкаської області (далі ? ФПО) під головуванням Голови ФПО П. Шевченка.

Серед основних питань, що розглядалися на нараді, було питання підведення підсумків співпраці Відділення з ФПО у 2016 році та визначення основних напрямів взаємодії, спрямованих на поліпшення стану соціально-трудових відносин в області у 2017 році.

Начальник Відділення відзначив конструктивну співпрацю з головою ФПО та головами галузевих профспілкових об’єднань у питаннях обміну оперативною інформацією щодо стану соціально-трудових відносин у колективах підприємств, установ, організацій області, при здійсненні заходів щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння вирішенню вимог найманих працівників у колективних трудових спорах (конфліктах).

У свою чергу, голова ФПО та голови галузевих профспілкових об’єднань подякували С. Власенку за співпрацю у питаннях надання правової допомоги щодо практичного застосування положень законів України «Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)» та «Про соціальний діалог в Україні».

По завершенню наради були визначені шляхи подальшої співпраці Відділення з ФПО та переукладено нову Угоду про співпрацю.