E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
07 жовтня фахівцями відділення НСПП в Дніпропетровській області (Відділення) проведено узгоджувальну зустріч з директором ТОВ "ДніпроБас", під час якої обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) у товаристві.
Конфліктна ситуація на підприємстві з 20 вересня 2021 року перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів). Причиною її виникнення стала заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам.
Керівник ТОВ "ДніпроБас" повідомив, що скрутне фінансове становище підприємства обумовлено, зокрема відсутністю відшкодування коштів за пільгове перевезення пасажирів. Зазначив, що адміністрацією товариства вживаються усі можливі заходи задля погашення зарплатних боргів.
Фахівцями Відділення надано консультації та роз'яснення щодо шляхів врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин у рамках правового поля. Крім того, директору ТОВ "ДніпроБас" рекомендовано скласти графік погашення заборгованості із виплати заробітної плати та дотримуватись його виконання.
За результатами узгоджувальної зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою найшвидшого врегулювання конфліктної ситуації на підприємстві.