E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
З метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), у серпні фахівцями відділення НСПП в Черкаській області (Відділення) проведено низку узгоджувальних зустрічей із представниками сторін соціально-трудових відносин (СТВ) комунальних підприємств, конфліктні ситуації на яких перебувають на обліку Відділення.
Так, під час узгоджувальних зустрічей із представниками сторін СТВ КП "Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства" та КП Комунальник-М" з'ясовано, що заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах погашено у повному обсязі, стан СТВ стабільний.
Крім того, частково погашено зарплатні борги на Ватутінському КВП "Водоканал".
Стан СТВ на КНП "Черкаська міська дитяча лікарня" наразі поліпшився, оскільки Черкаською міською радою прийнято рішення про виділення з місцевого бюджету 6,9 млн грн на виплату заробітної плати працівникам лікарні. Департамент охорони здоров'я Черкаської міської ради здійснює аналіз діяльності закладу з метою надання пропозицій щодо удосконалення його роботи та оптимізації структури.
За результатами узгоджувальних зустрічей прийнято рішення щодо зняття конфліктних ситуацій на КП "Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства" та КП "Комунальник-М" з обліку Відділення, у зв'язку з врегулюванням. Представникам сторін СТВ Ватутінського КВП "Водоканал" та КНП "Черкаська міська дитяча лікарня" надано рекомендації щодо шляхів вирішення розбіжностей.