E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
05 грудня, у рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), відбулася дистанційна узгоджувальна зустріч начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області Юрія Мазура з в.о. завідуючої Броварської міської бібліотеки міста Бровари Київської області Оксаною Глушко.
Під час зустрічі обговорили стан соціально-трудових відносин у Броварській міській бібліотеці, зокрема, перебіг конфліктної ситуації, яка з 14 січня 2022 року перебувала на обліку відділення з метою запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) через погіршення соціально-економічних умов праці та виробничого побуту.
Юрій Мазур поінформував про вжиті фахівцями відділення заходи з метою врегулювання конфліктної ситуації.
У свою чергу Оксана Глушко повідомила про суттєве покращення соціально-економічних умов праці та виробничого побуту в бібліотеці та врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин.
За результатами узгоджувальної зустрічі конфліктну ситуацію в Броварській міській бібліотеці знято з обліку відділення як врегульовану.