E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
04 січня, у рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), відбулася дистанційна узгоджувальна зустріч заступника начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Закарпатській області Ольги Воловар із представником Дочірнього підприємства "Закарпатський облавтодор" ВАТ ДАК "Автомобільні дороги України" Анною Горбачовою.
Під час узгоджувальної зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин у філіях ДчП "Закарпатський облавтодор". Так, відділення сприяло врегулюванню конфліктних ситуацій у філіях: "Рахівська ДЕД", "Хустська ДЕД", "Ужгородська ДЕД", "Мукачівська ДЕД", "Тячівський райавтодор", які перебували на обліку через наявність заборгованості із виплати заробітної плати. Ольга Воловар поінформувала про вжиті відділенням заходи з метою врегулювання конфліктних ситуацій.
У свою чергу Анна Горбачова повідомила, що заборгованість із виплати заробітної плати працівникам ДчП "Закарпатський облавтодор" у сумі понад 2,5 млн грн погашено, завдяки надходженню коштів за виконані роботи. Стан соціально-трудових відносин у колективі наразі стабільний.
За результатами узгоджувальної зустрічі прийнято рішення про зняття з обліку відділення конфліктних ситуацій у філіях ДчП "Закарпатський облавтодор" ВАТ ДАК "Автомобільні дороги України" як врегульованих.