E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
17 лютого начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області провів дистанційну узгоджувальну зустріч із представником ПрАТ "Пересувна механізована колона-6 Поліськсільбуд" Оленою Бурзяківською.
Конфліктна ситуація у товаристві з початку року перебувала на обліку відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) через наявність заборгованості із виплати заробітної плати.
Так, Олена Бурзяківська поінформувала, що завдяки вжитим адміністрацією підприємства, у взаємодії з відділенням, зарплатні борги погашені у повному обсязі.
Юрій Мазур висловив вдячність адміністрації за плідну і конструктивну співпрацю під час здійснення заходів щодо запобіганню виникнення колективного трудового спору (конфлікту), надав роз'яснення положень трудового законодавства щодо застосування механізмів простою та оплати праці у цей період, призупинення дії трудового договору, надання відпусток працівникам без збереження заробітної плати та звернувши увагу на необхідність неухильного додержання відповідних норм задля уникнення повторного виникнення конфліктної ситуації.
За результатами узгоджувальної зустрічі, у зв'язку із врегулюванням розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин, конфліктну ситуаціу у ПрАТ "Пересувна механізована колона-6 Поліськсільбуд" знято з обліку відділення.