E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
У рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) 23 лютого начальником відділення Національної служби посередництва і примирення в Одеській області Олександром Шрамковим проведено дистанційну узгоджувальну зустріч із головою Сергіївської селищної ради Анатолієм Чередниченком.
Під час зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин на КП «ЖКГ смт Сергіївка». Так, конфліктна ситуація на підприємстві перебуває на обліку відділення з листопада 2022 року у зв'язку з наявністю зарплатних боргів.
Анатолій Чередниченко повідомив, що адміністрацією підприємства спільно з селищною радою вжито низку дієвих заходів, за результатами яких заборгованість із виплати заробітної плати, що стала причиною виникнення розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин, частково погашена.
За результатами узгоджувальної зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці з метою найшвидшого врегулювання конфліктної ситуації на КП «ЖКГ смт Сергіївка» та підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин.