E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
TER01.03.202328 лютого, у рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), відбулася узгоджувальна зустріч начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Тернопільській області Наталії Шершньової з директором Тернопільського обласного центру зайнятості Василем Олещуком та головою профспілкової організації обласного центру, начальником управління реалізації політики зайнятості Ольгою Ясінською.
Так, конфліктна ситуація з початку року перебувала на обліку відділення. Розбіжність між сторонами виникла через встановлення нових або зміни існуючих соціально-економічних умов праці та виробничого побуту у зв'язку із реорганізацією.
Василь Олещук поінформував, що процес реорганізації в обласному центрі зайнятості майже завершена із дотриманням законодавства про працю.
Ольга Ясінська повідомила, що розбіжності між сторонами врегульовано, стан соціально-трудових відносин у колективі наразі стабільний.
За результатами узгоджувальної зустрічі, конфліктну ситуацію у Тернопільському обласному центрі зайнятості знято з обліку відділення, як врегульовану.