E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
6 березня, у рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), відбулася узгоджувальна зустріч начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Закарпатській області Івана Палка з представницею адміністрації ДчП «Закарпатський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» Анною Горбачовою.
Іван Палко поінформував, що за результатами моніторингу стану соціально-трудових відносин на підприємствах Закарпатської області, через наявність заборгованості із виплати заробітної плати, на облік відділення взято конфліктні ситуації у філіях, що входять до складу підприємства: «Рахівська ДЕД», «Хустська ДЕД», «Ужгородська ДЕД», «Мукачівська ДЕД», «Філія Тячівський райавтодор» ДчП «Закарпатський облавтодор».
У свою чергу Анна Горбачова повідомила, що наразі заборгованість ще не погашено, стан соціально-трудових відносин у трудовому колективі ускладнений. Керівництво підприємства вживає необхідних заходів з метою погашення зарплатних боргів.
Сторони приділили значну увагу обговоренню шляхів вирішення конфліктних ситуацій. Іван Палко надав необхідні роз'яснення норм трудового законодавства, поінформував про заходи, що вживаються фахівцями відділення задля врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин.
За результатами узгоджувальної зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої взаємодії з метою стабілізації стану соціально-трудових відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) у філіях ДчП «Закарпатський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».