E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
З метою запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) 28 березня начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Хмельницькій області Сніжана Паюк провела узгоджувальну зустріч із директором комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» Хмельницької обласної ради Олександром Костюком, під час якої обговорено стан соціально-трудових відносин у медичному закладі.
Конфліктна ситуація на КНП «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» з лютого 2023 року перебуває на обліку відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів). Причиною виникнення розбіжностей між сторонами стала заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам.
Олександр Костюк повідомив, що значну частину заборгованості із виплати заробітної плати в медичному закладі погашено, проте стан соціально-трудових відносин у колективі залишається ускладненим.
У свою чергу Сніжана Паюк наголосила на необхідності своєчасності виплати заробітної плати та недопущенні виникнення зарплатних боргів задля стабільного функціонування закладу охорони здоров'я, особливо в умовах воєнного стану.
За результатами узгоджувальної зустрічі досягнуто домовленості про подальшу взаємодію, зауважено, що конфліктну ситуацію на КНП «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» Хмельницької обласної ради буде знято з обліку відділення у разі врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин.