E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
9 травня відбулася узгоджувальна зустріч головного спеціаліста відділення НСПП в Чернігівськый області Станіслава Огородника із головним бухгалтером підприємства Тетяною Трихліб. Зустріч проводилася стосовно здійснення заходів щодо запобігання виникненню колективного трудового спору (конфлікту) у комунальному некомерційному підприємстві «Чернігівське обласне паталогоанатомічне бюро» Чернігівської обласної ради.
Під час зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин у колективі КНП «Чернігівське обласне паталогоанатомічне бюро» Чернігівської обласної ради.
Станіслав Огородник зазначив, що за інформацією Головного управління статистики в Чернігівській області від 17 березня 2023 року та головного бухгалтера підприємства, конфліктна ситуація перебуває на обліку відділення через наявність розбіжностей щодо невиконання вимог законодавства про працю.
За інформацією Тетяни Трихліб, станом на 9 травня заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємства погашена в повному обсязі за рахунок надходження бюджетних коштів та переходу на платні послуги для населення.
За результатами узгоджувальної зустрічі підготовлено відповідний наказ про зняття з обліку конфліктної ситуації.