E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
20 травня 2022 року набрав чинності Закон України № 2259-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану». Зазначеним законом внесено зміни, зокрема до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», та передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органах місцевого самоврядування в період дії воєнного стану.
У зв’язку з цим Національна служба посередництва і примирення повідомляє про наявність вакантної посади державної служби категорії «В»:
- головний спеціаліст відділу аналітично-інформаційної роботи та прогнозування.
На зазначену посаду особа буде призначатися за рішенням керівника державної служби на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.
Особа, яка претендує на зайняття посади державної служби, відповідно до статті 20 Закону України «Про державну службу», повинна відповідати таким загальним вимогам:
для посади категорії "В" – наявність вищої освіти ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою.
Для отримання інформації потрібно звернутися до сектора управління персоналом Національної служби посередництва і примирення за номером телефону: (044) 234-45-01 або за адресою: м. Київ, вул. Басейна, 1/2А (4 поверх).