E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
24 вересня в управлінні економіки виконавчого комітету Рівненської міської ради відбулося засідання міської комісії з питань праці та заробітної плати, у якому взяла участь заступник начальника відділення НСПП в Рівненській області (Відділення) О. Турчинська.
Під час засідання представники підприємств-боржників: ДП "Рівненський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", КП "Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука" Рівненської обласної ради, ДП "Рівненський автомобільний ремонтний завод", поінформували про стан та перспективи погашення заборгованості із виплати заробітної плати.
У свою чергу О. Турчинська повідомила про вжиті заходи щодо стабілізації стану соціально-трудових відносин (СТВ) та сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) на підприємствах області. Зазначила, що фахівцями Відділення систематично здійснюється моніторинг стану СТВ у колективах з метою своєчасного реагування на виникнення розбіжностей між сторонами.
За результатами засідання керівникам підприємств-боржників рекомендовано розробити плани заходів щодо погашення зарплатних боргів, зокрема активізувати претензійно-позовну роботу з погашення дебіторської заборгованості.