E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Kyiv1110202108 жовтня фахівцями відділення НСПП в місті Києві та Київській області (Відділення) проведено нараду-семінар з трудовими арбітрами та незалежними посередниками НСПП, під час якої обговорено шляхи врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин.
Трудові арбітри та посередники поділились досвідом сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) (КТС(К)), зокрема щодо налагодження конструктивного діалогу між сторонами КТС(К) та знаходження компромісного рішення.
Начальник Відділення Д. Коцупал ознайомив з результатами роботи Відділення за січень-вересень поточного року щодо запобігання виникненню та сприяння вирішенню КТС(К), поінформував про перспективи подальшої співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, профспілками та роботодавцями.
Насамкінець наради-семінару досягнуто домовленості щодо подальшої ефективної взаємодії з метою підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин та запобігання виникненню КТС(К) на підприємствах міста Києва та Київської області.