E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
12 жовтня в Ужгородській районній раді відбувся семінар на тему: "Взаємодія системи безоплатної правової допомоги з органами місцевого самоврядування, партнерськими організаціями та установами. Досвід та можливості", у якому взяла участь головний спеціаліст відділення НСПП в Закарпатській області (Відділення) О. Воловар.
Під час семінару обговорені питання дотримання суб'єктами господарювання мінімальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин (СТВ), взаємодії центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з органами місцевого самоврядування та партнерськими організаціями й установами.
О. Воловар ознайомила присутніх з повноваженнями та завданнями НСПП, поінформувала про співпрацю Відділення зі сторонами СТВ щодо укладення колективних договорів, повідомила про заходи, які вживаються фахівцями Відділення з метою підвищення рівня правової обізнаності найманих працівників та роботодавців з питань дотримання трудового законодавства.
Насамкінець заходу досягнуто домовленості щодо подальшої взаємодії Відділення з центрами надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою підвищення рівня правової культури учасників СТВ.