E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
18 жовтня заступником начальника відділення НСПП в Рівненській області (Відділення) О. Турчинською, на базі кафедри державного управління, документознавства та інформаційної діяльності Національного університету водного господарства та природокористування, у дистанційному форматі прочитано лекцію на тему: "Соціальний діалог в Україні. Порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" для студентів, які навчаються за спеціальністю "Публічне управління і адміністрування".
О. Турчинська ознайомила слухачів з повноваженням та завданнями НССПП, окремими положеннями Закону України "Про соціальний діалог в Україні" та Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)". Крім того, висвітлила практичний досвід Відділення щодо сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) та запобігання їх виникненню на підприємствах, в установах, організаціях області. Повідомила про заходи, що вживаються з метою врегулювання розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин.
Насамкінець заступник начальника Відділення надала відповіді на поставлені студентами запитання, які, у свою чергу, висловили вдячність за змістовну лекцію.