E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
26 жовтня відбулося онлайн-засідання тимчасової комісії Київської облдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат (Комісія), у якому взяли участь начальник відділення НСПП в місті Києві та Київській області Д. Коцупал та заступник начальника – завідувач сектора правового забезпечення Є. Арцюх.
Під час засідання розглянуто стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях Київської області, зокрема, на ДП "Завод порошкової металургії", яке перебуває на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
Представники чотирнадцяти підприємств-боржників повідомили про заходи, що вживаються задля погашення зарплатних боргів найманим працівникам.
Д. Коцупал поінформував, що фахівцями Відділення систематично здійснюється моніторинг стану соціально-трудових відносин на підприємствах з метою своєчасного реагування та вжиття відповідних заходів у разі його ускладнення.
За результатами засідання Комісією прийняті узгоджені рішення, зокрема щодо забезпечення виконання затверджених графіків погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах-боржниках Київщини.