E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

Pol04112021У рамках угоди про співпрацю між відділенням НСПП в Полтавській області (Відділення) та Навчально-науковим інститутом фінансів, економіки управління та права Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" 03 листопада відбулася робоча зустріч начальника Відділення О. Атаманюк з координатором курсів підвищення кваліфікації державних службовців НУПП І. Кульчій.
У ході зустрічі обговорено питання щодо подальшої співпраці у напрямі отримання студентами не лише теоретичних, а й практичних навичок для засвоєння норм Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", що дозволить підвищити їх кваліфікацію в спеціальності, сформувати правомірну соціально активну поведінку, високий рівень правосвідомості та правової культури у подальшому житті.
Також, І. Кульчій запропонувала теми, які плануються для курсів підвищення кваліфікації державних службовців на наступний рік. Зокрема, було визначено, що переважними напрямами у майбутньому стане співпраця щодо забезпечення цифрових компетентностей та питань Євроінтеграції.
Насамкінець зустрічі сторонами досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці.