E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
16 листопада відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Закарпатській області (НСПП) І. Палка з експертом із врегулювання соціально-трудових відносин та охорони праці Закарпатської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я Т. Лукачем та директором КНП "Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради" О. Голубом.
Під час зустрічі обговорено питання виплати заробітної плати та доплат медичним працівникам закладу, які залучені до лікування пацієнтів з COVID-19.
І. Палко поінформував, що фахівцями Відділення здійснено моніторинг стану соціально-трудових відносин (СТВ) на КНП "Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради", наразі спостерігається його ускладнення.
О. Голуб повідомив, що однією із причин ускладнення стану СТВ є несвоєчасність виплати заробітної плати через дефіцит зарплатного фонду.
Т. Лукач зазначив, що через низький рівень оплати праці та несвоєчасність виплати заробітної плати спостерігається тенденція до стрімкого відтоку висококваліфікованих фахівців, що призводить до кадрового дефіциту в закладі охорони здоров'я.
Насамкінець начальник Відділення наголосив на необхідності вжиття дієвих заходів з метою поліпшення стану СТВ у медичному закладі.