E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

ZH2511202124 листопада відбулася робоча зустріч начальника відділення НСПП в Житомирській області (Відділення) С. Лісневського з головою обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (Профспілка) Т. Корець, під час якої обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах області, які входять до складу Профспілки.
С. Лісневський підкреслив, що однією із основних причин, що призводить до ускладнення стану СТВ на підприємствах галузі, залишається несвоєчасність виплати заробітної плати.
У свою чергу, Т. Корець зазначила, що зростання рівня соціального напруження у трудових колективах також обумовлено відсутністю фінансових можливостей для підвищення посадових окладів працівників на більшості підприємств ЖКГ.
Крім того, під час зустрічі С. Лісневський вручив Т. Корець Свідоцтво про підтвердження репрезентативності Житомирської обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.
За результатами зустрічі окреслено спільні заходи, спрямовані на поліпшення стану СТВ, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) на підприємствах ЖКГ.