E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

KHA15.12.202113 грудня начальник відділення НСПП в Харківській області (Відділення) С. Лайков та заступник начальника Відділення Г. Клочко взяли участь у нараді профспілкового активу Харківської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України (Профспілка), під час якої обговорено стан соціально-трудових відносин у закладах соціальної сфери та окреслено шляхи співпраці з територіальними громадами.
Особливу увагу приділено обговоренню ситуації, що склалась у структурних підрозділах Харківського учбово-виробничого підприємства №2 Українського товариства глухих (Харківське УВП №2 УТОГ), де Відділення сприяє вирішенню 4 колективних трудових спорів (конфліктів) між найманими працівниками бухгалтерії, дизайнерсько-конструкторського бюро, швейного цеху, служби головного механіка та адміністрацією підприємства. Голова Профспілки Л. Пластун поінформувала про заходи, що вживаються керівництвом Харківського УВП №2 УТОГ та Профспілкою задля стабілізації ситуації на підприємстві.
Крім того, учасниками наради обговорено стан соціально-трудових відносин та перспективи погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, які входять до складу Профспілки та перебувають на обліку Відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), зокрема, на Харківському казенному експериментальному протезно-ортопедичному підприємстві.
Насамкінець С. Лайков вручив Л. Пластун Почесну грамоту НСПП за сприяння своєчасному вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів), підвищенню рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин.