E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
05 січня у Закарпатській обласній держадміністрації відбулось чергове засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат, податкового боргу та робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, у якому взяла участь головний спеціаліст відділення НСПП в Закарпатській області (Відділення) О. Воловар.
Під час засідання розглянуто причини виникнення та перспективи погашення заборгованості із виплати заробітної плати, обговорено стан соціально-трудових відносин на окремих підприємствах-боржниках. Заслухано керівників підприємств-боржників.
У своєму виступі О. Воловар поінформувала про вжиті фахівцями Відділення заходи з метою сприяння погашенню зарплатних боргів та стабілізації стану соціально-трудових відносин на підприємствах області. Так, у рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) проведено інформаційно-роз'яснювальні зустрічі з представниками трудових колективів ДП "Агропромислова фірма "Леанка" та ДчП "АНТ-КЕР" ТОВ "АНТ-КЕР Україна", що сприяло поліпшенню стану соціально-трудових відносин на підприємствах-боржниках.
За результатами засідання прийнято відповідні рішення, спрямовані на погашення заборгованості із виплати заробітної плати та легалізацію зайнятості населення.