E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
01 лютого у Закарпатській обласній державній адміністрації відбулось засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу (Комісія) у якому взяла участь головний спеціаліст відділення НСПП в Закарпатській області (Відділення) О. Воловар.
Під час засідання обговорено причини виникнення та можливі шляхи погашення заборгованості із виплати заробітної плати на ДП "Агропромислова фірма "Леанка"", ДчП "АНТ-КЕР" ТОВ "АНТ-КЕР Україна", ПАТ "Закарпатський завод "Електроавтоматика"", а також заслухано керівників підприємств-боржників.
О. Воловар у своєму виступі поінформувала присутніх про проведену роботу фахівцями Відділення з метою недопущення загострення стану соціально-трудових відносин у трудових колективах вищезгаданих підприємств. Так, у рамках запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) проведено робочі зустрічі з керівниками ДП "Агропромислова фірма "Леанка"" та ДчП "АНТ-КЕР" ТОВ "АНТ-КЕР Україна".
За результатами засідання Комісії були надані відповідні доручення керівникам районів щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати.