E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
03 лютого заступник начальника відділення НСПП в місті Києві та Київській області (Відділення) Є. Арцюх та ректор Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського (Університет) В. Бортняк підписали Меморандум про співпрацю.
Головною метою Меморандуму є налагодження взаємодії між Відділенням та Університетом, зокрема, з питань навчально-методичного співробітництва за спорідненими напрямами роботи, стажування науково-педагогічних працівників на базі Відділення, проведення наукової та методичної роботи, залучення працівників Відділення до навчального процесу (читання лекцій, проведення семінарських і практичних занять), взаємного обміну науковими публікаціями.
Є. Арцюх підкреслив доцільність підготовки відеоматеріалів з актуальних питань, пов'язаних з правовим регулюванням соціально-трудових відносин, веденням соціального діалогу та вирішенням колективних трудових спорів (конфліктів) та їх розміщення на Інтернет-ресурсах, що сприятиме розширенню цільової аудиторії.
Насамкінець сторони наголосили на важливості та актуальності спільних заходів задля підвищення рівня правової культури серед учасників соціально-трудових відносин та студентської молоді.