E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
21 та 28 квітня начальник відділення НСПП в Дніпропетровській області (Відділення) І. Чуб провів робочі зустрічі з головою Дніпропетровського обласного об'єднання профспілок В. Дубілем, під час яких обговорено стан соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях Дніпропетровщини, що є членськими організаціями обласного об'єднання, та специфіку їх роботи в умовах воєнного стану.
В. Дубіль зазначив, що наразі багатьма підприємствами області не здійснюється перерахунок профспілкових внесків, у зв'язку з чим профспілки не мають достатньої можливості надавати належну допомогу переселенцям, які знайшли притулок у приміщеннях, що перебувають у підпорядкуванні профспілок Дніпропетровської області. Водночас, повідомив про активний соціальний діалог з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, роботодавцями області з метою пошуку шляхів забезпечення економічної стабільності регіону в умовах воєнного стану.
У свою чергу начальник Відділення надав роз'яснення окремих положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)".
За результатами зустрічей В. Дубіль запросив І. Чуба взяти участь у засіданні президії Дніпропетровського обласного об'єднання профспілок, яке заплановане на 04 травня.