E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
02 травня в. о. начальника відділення НСПП в Черкаській області (Відділення) О. Петренко взяв участь у нараді профспілкового активу Федерації профспілок Черкаської області, під час якої розглянуто питання надання допомоги ЗСУ та тимчасово переміщеним особам, які знайшли притулок на території Черкащини.
Крім того, учасниками наради погоджено пропозиції Федерації профспілок України щодо внесення змін до окремих положень Закону України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану", що дозволить дотримуватися принципу соціальної справедливості у це скрутний для країни час.
О. Петренко поінформував про результати моніторингу стану соціально-трудових відносин у закладах освіти та повідомив про заходи, які вживаються фахівцями Відділення з метою врегулювання конфліктних ситуацій на підприємствах житлово-комунального господарства області. Звернув увагу на запитання, з якими представники трудових колективів найчастіше звертаються до Відділення, та висловив сподівання на подальшу співпрацю з профспілковим активом області.