E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
KHM12052022111 травня в.о. начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) І. Гавара провела робочу зустріч з директором Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького А. Ковальчуком, під час якої обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) у колективі театру.
А. Ковальчук поінформував, що через введення воєнного стану заклад працював у обмеженому режимі. Незважаючи на тимчасове припинення театрально-виставкової діяльності, колектив театру активно працював та продовжує працювати, підтримуючи Збройні сили України та вимушених переселенців з територій, де ведуться бойові дії. Так, на базі театру організовано роботу відділення Товариства Червоного Хреста у Хмельницькій області, а також, за рахунок коштів Хмельницької обласної ради працює Центр видачі гуманітарної допомоги. Наразі, завдяки відновленню репертуарних вистав та проведення благодійних концертів, театральна команда долучилась до збору коштів для потреб військових на передовій.
Директор театру зазначив, що стан СТВ у закладі стабільний, про що свідчить позитивний соціально-психологічний клімат у колективі. Заробітна плата та гарантовані законодавством доплати і надбавки виплачуються своєчасно, завдяки значній фінансовій підтримці Хмельницької обласної ради.
І. Гавара надала роз'яснення окремих положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", а також, звернула увагу на зміни в організації трудових відносин в умовах воєнного стану.