E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
ODE1805202216 травня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Одеській області (Відділення) О. Шрамкова з головою Одеського обласного комітету профспілок працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості та побутового обслуговування населення (Профспілка) П. Накул та представниками первинних профспілкових організацій області.
Під час зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин (СТВ) на підприємствах житлово-комунального господарства Одещини.
П. Накул повідомила про діяльність Профспілки в умовах воєнного стану, звернула увагу на нагальні проблеми підприємств житлово-комунального господарства, які забезпечують безперебійну роботу підприємств критичної інфраструктури, здійснюють перевезення пасажирів міським електротранспортом.
У свою чергу О. Шрамков поінформував про результати роботи Відділення за січень-квітень поточного року, зокрема, вжиті заходи з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів). Окреслив перспективи співпраці з первинними профспілковими організаціями, зокрема щодо надання консультацій з питань трудового законодавства.
Крім того, під час зустрічі обговорено положення Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав працівників", прийнятого Верховною Радою України 12.05.2022.
Насамкінець досягнуто домовленості щодо оперативного обміну інформацією про стан СТВ на підприємствах житлово-комунального господарства області з метою своєчасного реагування на його ускладнення.