E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
17 травня, у рамках співпраці з Хмельницьким національним університетом (Університет), в.о. начальника відділення НСПП в Хмельницькій області (Відділення) І. Гавара прочитала онлайн-лекцію на тему: "Завдання, сфера діяльності Національної служби посередництва і примирення та її роль у вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів)" для студентів-магістрантів та викладачів кафедри управління персоналом та економіки праці Університету.
Під час лекції І. Гавара ознайомила слухачів із завданнями та повноваженнями НСПП, надала роз'яснення окремих положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та Закону України "Про соціальний діалог в Україні". Зокрема, звернула увагу на процедуру вступу у колективний трудовий спір (конфлікт) (КТС(К)), послідовність вирішення КТС(К) та ознайомила з практичним досвідом Відділення щодо вирішення спорів на підприємствах області. Також, висвітлила основні принципи соціального діалогу та підкреслила важливість його розвитку на усіх рівнях.
Крім того, було обговорено зміни в організації трудових відносин в умовах воєнного стану.
Теми, висвітлені під час лекції, викликали інтерес у слухачів, про що свідчила активна участь у їх обговоренні та велика кількість запитань до в.о. начальника Відділення.