E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
RIV1706202217 червня, у рамках Меморандуму про співпрацю, відбулась робоча зустріч заступника начальника відділення НСПП в Чернігівській області (Відділення) М. Максименко з Регіональним представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Чернігівській області І. Жмакою.
Під час зустрічі обговорені питання дотримання роботодавцями норм законодавства про працю, забезпечення надання соціальних гарантій незахищеним верствам населення, підвищення рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин.
М. Максименко поінформувала про вжиті фахівцями Відділення заходи з метою врегулювання конфліктних ситуацій на підприємствах, які перебувають у системі запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
За результатами зустрічі окреслено шляхи подальшої співпраці, спрямованої на поліпшення стану соціально-трудових відносин, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх своєчасному вирішенню на підприємствах, в установах та організаціях Чернігівської області.