E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
25 липня відбулася дистанційна робоча зустріч в.о. начальника відділення НСПП в Черкаській області (Відділення) Л.Єжель з головою Черкаської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу М.Горлач.
Голова профспілки поінформувала, що наразі стан соціально-трудових відносин на підприємствах агропромислового комплексу стабільний.
У свою чергу Л.Єжель нагадала, що п'ятирічний термін дії свідоцтва про підтвердження репрезентативності профспілки закінчився, та ознайомила з наказом НСПП від 12.07.2022 №51 щодо продовження строку дії свідоцтв про відповідність критеріям репрезентативності. Зазначила, що у разі звернення до Відділення, термін дії Свідоцтва про підтвердження репрезентативності Черкаської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу буде продовжено на період дії воєнного стану та протягом шести місяців з дня його припинення або скасування, а у разі необхідності та за згодою сторін соціального діалогу, на строк до одного року.