E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
RIV22.09.202220 вересня відбулась робоча зустріч начальника відділення НСПП в Рівненській області (Відділення) Т. Фокіної із начальником відділу з питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Рівненській області (Управління) Ю. Морозюком.
Учасники зустрічі обговорили спільні заходи щодо взаємодії, в межах їх компетенції, які направлені на реалізацію вимог законів України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", "Про соціальний діалог в Україні", законодавства про працю України, інших законодавчих та нормативно-правових актів.
Ю. Морозюк зазначив, що у період дії воєнного стану інспектори праці здійснюють інспектування роботодавців з питань: додержання вимог Закону України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану"; законності припинення трудових договорів; виявлення неоформлених трудових відносин тощо.
У свою чергу Т. Фокіна поінформувала про результати роботи Відділення за січень-серпень 2022 року, вжиті Відділенням заходи щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх вирішенню на підприємствах, в установах, організаціях Рівненщини, а також висвітлила питання розвитку соціального діалогу.
За підсумками зустрічі визначено перспективи подальшої співпраці щодо забезпечення дотримання законодавства про працю, сприяння поліпшенню стану соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах та організаціях Рівненської області.