E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
За результатами моніторингу стану соціально-трудових відносин у Хмельницькому обласному центрі туризму та краєзнавства учнівської молоді Хмельницької обласної ради 6 лютого начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Хмельницькій області Сніжана Паюк провела робочу зустріч з представниками трудового колективу обласного центру.
Під час зустрічі обговорено питання, яке викликає у колективі закладу значне незадоволення, а саме: неукладення колективного договору. Так, у квітні 2022 року, відповідно до рішення сесії Хмельницької обласної ради, відбулося об'єднання Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Хмельницької обласної ради та Хмельницького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Хмельницької обласної ради. Однак, новий колективний договір об'єднаного закладу освіти не укладено й досі. На думку найманих працівників, роботодавець порушує їх права.
Сніжана Паюк наголосила на важливості укладення колективного договору з метою нормального функціонування закладу освіти, особливо в умовах воєнного стану та надала рекомендації щодо можливих шляхів вирішення ситуації з метою запобігання загостренню стану соціально-трудових відносин у Хмельницькому обласному центрі туризму та краєзнавства учнівської молоді Хмельницької обласної ради.
Насамкінець зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, зокрема, консультування фахівцями відділення сторін соціально-трудових відносин.