E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
21 лютого у рамках Угоди про співпрацю між відділенням НСПП в Чернівецькій області та Чернівецькою обласною радою профспілок відбулась робоча зустріч начальника відділення І. Шпака з головою Чернівецької обласної ради профспілок В. Барабахом.
Під час зустрічі обговорено питання щодо взаємодії сторін соціального діалогу та напрямів спільної діяльності, спрямованої на поліпшення соціально-трудових відносин та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).
Так, І. Шпак поінформував про результати роботи відділення щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх вирішенню. Також звернув увагу на причини виникнення конфліктних ситуацій на підприємствах, в установах та організаціях області.
У свою чергу, В. Барабах зазначив, що співпраця обласної ради профспілок з відділенням досить результативна та додав, що сподівається на подальшу спільну роботу задля вчасного реагування на ускладнення стану соціально-трудових відносин у колективах підприємств, установ та організацій Чернівецькій області.
За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, зокрема вжиття спільних заходів щодо запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).