E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
photo16783500589 березня, у рамках Угоди про співпрацю, на базі кафедри публічного управління, адміністрування та інформаційної діяльності ННІЕМ Національного університету водного господарства та природокористування заступницею начальника відділення НСПП в Рівненській області Оксаною Турчинською прочитано онлайн-лекцію на тему: «Соціальний діалог в Україні. Роль Національної служби посередництва і примирення при здійсненні соціального діалогу» для магістрантів та студентів бакалаврату, які здобувають вищу освіту за спеціальністю «Публічне управління і адміністрування».
Слухачів ознайомлено із основними засадами організації та порядку ведення соціального діалогу відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», повноваженнями відділення щодо забезпечення його здійснення. Зауважено, що соціальний діалог є одним із ефективних механізмів НУВГП лекція 09.03.2023 1узгодження позицій сторін, які представляють інтереси працівників, роботодавців, органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування, з метою досягнення соціального миру та спокою в суспільстві. Крім того, поінформовано про відповідні зміни в законодавстві.
Насамкінець Оксана Турчинська надала відповіді на поставлені студентами запитання, які, у свою чергу, висловили вдячність за проведену лекцію на актуальну тему.