E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
9 березня відбулося засідання Кременецької районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю, у якому взяла участь начальник відділення НСПП в Тернопільській області Наталія Шершньова.
Заступник начальника Кременецької районної військової адміністрації Алла Злочевська поінформувала про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах району.
Заслухано представників підприємств-боржників, зокрема, ДП «Поділляторф», ДАК «Хліб України» «Кременецький комбінат хлібопродуктів», Кременецького обласного протитуберкульозного диспансеру, Міжгосподарського підприємства по виробництву яловичини, КНП «Кременецький обласний дитячий психоневрологічний санаторій».
Представники зазначених підприємств надали пояснення щодо причин виникнення заборгованості та поінформували про заплановані заходи щодо її погашення.
У свою чергу Наталія Шершньова зазначила, що фахівцями відділення систематично вивчається стан соціально-трудових відносин, зокрема на підприємствах-боржниках Кременецького району.
За результатами засідання відділенням проведено моніторинг стану соціально-трудових відносин на зазначених підприємствах та прийнято рішення про взяття на облік відділення з метою запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) конфліктної ситуації на Міжгосподарському підприємстві по виробництву яловичини.