E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
b9e128f6 0437 4022 9e50 0ed0950ef10fНаціональна служба посередництва і примирення продовжує розширювати співпрацю з навчальними та науковими закладами України у сфері правового забезпечення нормотворчої діяльності.
Так, сьогодні Голова Національної служби посередництва і примирення Дмитро Кухнюк та директор Інституту держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук України Олександр Скрипнюк підписали Меморандум про співпрацю між НСПП та Інститутом.
Консолідуючи зусилля, у рамках Меморандуму сторони: проводитимуть наукові дослідження, спрямовані на розвиток соціального діалогу та удосконалення нормативно-правового регулювання у сфері вирішення колективних трудових спорів (конфліктів); робитимуть експертні висновки та розроблятимуть науково обґрунтовані пропозиції і рекомендації до проєктів законів та інших нормативно-правових актів, державних програм і планів дій, ратифікації міжнародних договорів, що стосуються розвитку соціально-трудових відносин в Україні; реалізовуватимутьab046fc5 3233 4a25 9461 3243bad0af22 1 спільні проєкти, спрямовані на вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та запобігання їх виникненню; організовуватимуть спільні заходи щодо підвищення рівня правової поінформованості громадян стосовно соціального діалогу та порядку вирішення трудових спорів. Крім того, фахівці НСПП матимуть можливість підвищити кваліфікацію в Інституті, а науковці Інституту – на базі НСПП.
Тож, зважаючи на актуальність комплексної взаємодії, працюємо у напрямі вдосконалення законодавства України про соціальний діалог та колективні трудові спори і його адаптації до законодавства Європейського Союзу.