E-MAIL РОЗСИЛКА



Joomla Extensions powered by Joobi

      Контакти НСПП: вул. Басейна, 1/2 А, м. Київ, 01024, тел. (044) 235 45 01, 235 44 43, e-mail www.nspp@nspp.gov.ua

 
CA10.05.2023У онлайн-форматі відбулася зустріч Голови НСПП Дмитра Кухнюка, його першого заступника Світлани Запари, директора навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету Оксани Коваль та президента асоціації медіаторів, голови Освітньої ради Грузинської колегії адвокатів, акредитованого медіатора CEDR Іраклі Кандашвілі.
На початку зустрічі говорили про діяльність та повноваження НСПП, після чого – про співпрацю, спільні дії та шляхи їх реалізації.
Зокрема центр уваги був на таких питаннях як:
обмін досвідом щодо трудової медіаціі у Грузії та інших країнах;
участь у семінарах-тренінгах із представниками сторін соціального діалогу з питань медіації;
сприяння у підготовці програм для навчання медіаторів, підтримка організації системи навчання та підвищення кваліфікації трудових медіаторів;
надання експертної підтримки НСПП з розробки проєкту закону «Про колективні трудові спори» у частині практичного застосування медіації у системі колективного захисту трудових прав тощо.
Дмитро Кухнюк наголосив, що співпраця та спільні зусилля мають важливе значення для посилення інституційної спроможності НСПП. Тому сторони домовилися про подальші робочі зустрічі та спільні дії для реалізації обговорених питань.